IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейти Пери не е написала „Part of Me“ за Ръсел Бранд

1 март 2012 07 49

Хитът случайно описва емоциите й в момента

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Оказва се, че Кейти Пери е написала хита си „Part of Me", години преди развода си с Ръсел Бранд. Все пак тя признава, че песента по много точен начин описва емоциите й към настоящия момент и по-точно, факта, че се чувства „употребена" и захвърлена от бившия си.

В хита си тя пее: "Задръж си диамантения пръстен – той не означава нищо за мен" и логично феновете помислиха, че горчивата реплика е посветена на бурната й раздяла с дългокосия комедиант.

Но 27-годишната певица настоява, че песента няма нищо общо с краткотрайния им, 14- месечен брак.

„Написах я преди години, но винаги съм знаела, че е специална. Имам чувството, че живота ми се развива, по начина, по който е описано в песните ми. Сякаш участвам в някакво странно шоу като „Шоуто на Труман".

"Обичам да пиша песни, които са искрени и описват емоциите, през които всеки един човек минава в живота си", казва още Кейти.

Междувременно стана ясно, че синьо-косата изпълнителка е на път да пусне на пазара своя компютърна игра със заглавие „The Sims 3 Showtime Katy Perry Collector's Edition".

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари