IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рейчъл Макадамс била приятелка с бившите си

1 март 2012 11 31

Явно не е злопаметна

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Сладката актриса Рейчъл Макадамс не таи лоши чувства към бившите си гаджета и дори твърди пред списание Hello, че всеки един от тях й е дал много и я е облагородил като личност.

Звездата от „Сватбен обет" вече година и половина се радва на безоблачна връзка с британският актьор Майкъл Шийн, който преди това беше съпруг на друга холивудска хубавица - Кейт Бексинсейл, от която има и дъщеря.

Рейчъл споделя, че чувства особена нежност към всичките мъже, с които е била обвързана в миналото. Сред тях най-вече се отличават горещите красавци Райън Гослинг и Джош Лукас.

„Опитвам се да остана приятелка с всички хора, които са имали важна роля в живота ми. Всеки един от тях ме е научил на нещо. По принцип се старая за успеха на всяка една връзка, без значение дали е романтична или просто приятелска", разкрива част от неподправения си чар Рейчъл. 33-годишната звезда твърди, че уважава чувството за хумор у партньорите си и, че самата тя се опитва винаги да се надсмива над проблемите си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари