IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Клеър Дейнс е все още влюбена в мъжа си

5 март 2012 13 01

Бракът я карал да се чувства сигурна

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Клеър разкрива, че от както се е омъжила през 2009 година за британския актьор Хю Денси, се чувства много по-щастлива, по-разумна и по-сигурна в себе си.

Актрисата, която стана звезда още като тийнейджърка изкара два неуспешни романа с музиканта Бен Лий и актьора Били Кръдъп.

Блондинката споделя, че майка й Карла й е показала как дългият и щастлив брак може да бъде реалност. „Родителите ми са заедно от 18-годишни, така че определено са ми модел на подражание. Харесва ми да бъда омъжена. Освен това съм все така влюбена в съпруга си!", пали се тя.

"Понякога като го погледна си мисля, че съм невероятна късметлийка, че имам такъв красив и свестен мъж."

Клеър, навремето отказа ролята на Роуз в касоразбивача „Титаник" и така даде възможност на Кейт Уинслет да спечели номинация за „Оскар". Днес тя разкрива и причината за решението си - не искала да се снима отново с Леонардо Ди Каприо след общия им хит „Ромео и Жулиета. „Лео е готин, но не се виждам отново в епична любовна история с него."

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари