IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Риана не иска да шокира никого с дуета си с Крис Браун

6 март 2012 08 51

Менторът й Джей Зи разочарован от желанието й да поддържа близки отношения с побойника

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Отношенията между певицата Риана и бившият й Крис Браун вълнуват доста феновете и на двамата. Наскоро се заговори, че двойката отново се е събрала, след като през 2009 г. избухна страхотен скандал, когато той я преби. Оттогава близките и на двете звезди са застанали на нокти и непрекъснато изразяват несъгласието си с тяхното сближаване.

Напук на тяхното мнение обаче, Рири пожела да запише дует с експоловинката си. „Тя не отиде в студиото с Крис, за да шокира света, а за да покаже на всички, че случилото се е в миналото и тя продължава да се развива. Риана смята, че той е много талантлив певец. Тя не иска един лош момент в живота му, да се превърне в определeние на същността му и да дефинира остатъка от живота му", сподели близък на певицата пред сп. „more!".

Един от противниците на сближаването е менторът на Риана Джей Зи, който е против нейните отношения – били те и професионални - с Крис Браун.

„Джей беше ужасен от това, което Крис стори на Риана. Той не може да приеме това, един мъж да удря жена. За него Крис е мъртъв и не иска да има нищо общо с него. Той е разочарован от Риана, защото тя продължава да се вижда с него и дори иска да работят заедно", разкри наскоро друг източник.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари