IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари иска среща с Кейти Пери

6 март 2012 14 08

Намира я за секси

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Принц Хари се надява да покани синьокосата певица Кейти Пери да пее на тържеството по повод диамантения юбилей от възкачването на трона на своята баба – Кралица Елизабет II, което ще се състои на 4 юни в Лондон.

Младият мъж отдавна чакал удобна възможност да се запознае с горещата изпълнителка на „Firework", която намирал за доста секси.

Хари, който в момента няма сериозна приятелка се обърнал за съдействие към организатора на концерта – звездата от групата „Take That" Гари Барлоу. Идеята била Гари да покани Кейти, която отново е свободна жена след като се раздели със съпруга си Ръсел Бранд.

Всичко това е разказан от източник, близък до Хари, пред вестник Daily Star. Той твърди още, че мотивите на Хари са от романтичен характер: "Той търси възможност да се сближи с Кейти и е убеден, че тя ще се подаде на чара му", разказва източника. Говорителят на Бъкингамския дворец, обаче, отрича подобна вест.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари