IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Синът на Голди Хоун и Кърт Ръсел става актьор

9 март 2012 15 30

Поредният от клана

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

След като и дъщерята, и синът на Голди Хоун от първия й мъж, съответно - Кейт и Оливър Хъдсън се превърнаха в успешни холивудски актьори, Голди насърчи и най-малкото си дете да тръгне по същия път.

25-годишният Уайът е дете на актрисата от дългогодишната й връзка с филмовата звезда от хита „Танго и Кеш" Кърт Ръсел. Малкото братче на Кейт има няколко малки роли в киното, но се е амбицирал за по-големи успехи.

В крайна сметка цялото семейство е в бизнеса, самите Голди и Кърт навремето се залюбиха на снимачната площадка, а първите си стъпки пред камера Уайът направи още като 9-месечно бебе в съвместния филм на родителите си „Зад борда".

Голди и Кърт са известни като една от най-стабилните и любящи двойки на Холивуд. Двамата дори се бяха преместили да живеят във Ванкувър,  Канада, тъй като Уайът се надяваше да направи кариера в хокея. Е, явно кариерата му ще е в познатото поприще.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

your_desire ( преди 12 години )
На тази двойка има за какво да им се завижда. Семейство за пример и бих казала едно от малкото стабилни.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
( преди 12 години )
Кърт Ръсел е прекрасен комик,чаровен мъж и,очевидно,добър съпруг и баща.Кому е необходимо да бъде наречен "застаряващ" вместо толкова други епитети,които могат да се употребят за него?Това ли е най-важното в случая?Просташко е.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар