IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Поредният месец на изненадите в The Mall!

14 март 2012 10 24

Ако сте се притеснили, че изпускате ексклузивните  оферти на The Mall -  недейте!

Снимка: The Mall

Снимка: The Mall

Нека заедно да посрещнем дългоочаквания свят на пролетни цветове с каталога, който Тhe Mall създаде специално за вас, за да може да проследите по най-лесния и приятен начин специалните предложения и промоции от 15 до 31 март.

Каталогът представя 28 от най-атрактивните оферти на любимите ви магазини в The Mall, за да се поглезите себе си и своите близки в най-цветния и вдъхновяващ сезон! Независимо дали сте в настроение да отидете на кино, да хапнете нещо в близкото заведение или да се потопите в изобилието от модни изкушения, уникалните предложения на The Mall са само на един каталог разстояние!

Отпуснете се в прекрасната обстановка и избирайте между мода, оптики, козметика, заведения, кино, игри, техника, аксесоари и още много други... а защо не и всичко наведнъж? Искате да вземете любимия си топ с отстъпка или да получите подарък към покупката на козметичен продукт? А може би страхотните оферти ще ви накарат най-накрая да зарадвате себе си с дизайнерски часовник? Вашето място е The Mall!

Посетете The Mall и грабнете задължителния за всеки шопинг фен наръчник за умно пазаруване или разгледайте страхотните предложения онлайн още сега!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари