IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашиян съди пластичен хирург

14 март 2012 13 02

Използвал нейна снимка по бикини за реклама

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Ким Кардашиян се е заканила да съди пластичен хирург от Мексико, защото използвал имиджа й за да промотира работата си. Д-р Виктор Рамирез е сложил голяма снимка на риалити звездата по бикини, с която подканя клиентите да посетят кабинета му. На постера дори има послание, което гласи: „Не рискувайте красотата и здравето си", пише FemaleFirst.

Запитан какво точно има предвид с думите и лика на брюнетката, Рамирез отвърнал: „Очевидно не говоря за Ким Кардашиян. Дори нямам номера й".

Кардашян веднага е реагирала на информацията за експлоатация с търговска цел на лика й и дори се е консултирала с адвокати за солидно обезщетение от пластичния хирург.

Самата Ким упорито отрича да има естетически интервенции по тялото си. Единственото, за което си е признала, е употребата на ботокс, която вече е останала в миналото й.

„Не се притеснявам от възрастта. Може би бих опънала някоя бръчка, но жените в Лос Анджелис стигат прекалено далече. Не искам да свърша с огромни, безформени устни или прекалено опънато лице", казва риалити звездата по повод светската мания за пластични операции.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари