IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лопес е неспособна да има здрава връзка с мъж

15 март 2012 09 51

Поне така твърди нейният мениджър

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Изглежда Дженифър Лопес е обречена да има не особено продължителни връзки с мъжете, или поне така смята нейният мениджър Бени Медина. Той от години съветва звездата по въпроса за лошия й избор на мъже, но тя така й не го е послушала нито веднъж!

В новия брой на списание Vogue, г-н Медина, който освен неин мениджър е и неин бизнес партньор и добър приятел, разкрива че Дженифър не е способна да изгради здравословни отношения с мъж, просто защото не си дава време да остане сама за известно време и да остави съдбата да си свърши работата.

"Проблемът е, че тя не обича да бъде сама и вместо да изчака да срещне наистина подходящ и достоен мъж, тя вечно се хвърля в обятията на мъже, които са обсебени от личността и славата й. Лекотата, с която тя допуска тези мъже до себе си, а после се въвлича с тях в сериозни връзки, определено не е в неин интерес!" Явно Бени визира и последната  връзка на Дженифър с 24-годишния танцьор Каспър Смарт.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари