IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Годежният пръстен на Ким, купен на далавера

15 март 2012 10 19

Крис Хъмфрис искал да го вземе дори без пари

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Оказва се, че годежният пръстен, с който Ким Кардашян толкова се хвалеше, не е купен за обявената сума от 1.2 милиона британски лири. Информацията гласеше, че баскетболистът Крис Хъмфрис е предложил на експоловинката си с диамантеното бижу на бижутера Лорейн Шуарц (Lorraine Schwartz), за което платил астрономическата сума.

В действителност, спортистът, който бе женен за риалити звездата само 72 дни, е платил едва половината.

„Крис никога не би могъл да си позволи подобен пръстен. Той плати 478 000 британски лири. Реалната стойност на бижуто е 1.2 милиона лири. Крис дори предложи на Лорейн да й го даде без пари, а той щял да й направи реклама, но не се договориха", разкари близък до Хъмфрис пред RadarOnline.com

"Крис знаеше, че Ким обожава нещата на Лорейн и нямаше друг избор", допълни информаторът. Макар че двамата се разделиха и би трябвало скоро да се разведат официално, Хъмфрис настоявал Кардашян да задържи пръстена.

"Той не иска да си взима пръстена дори и да се разведат. Смята, че това е символ на неговата любов към нея",разказа още източникът.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари