IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Риана откровено за дуета си с Крис Браун

16 март 2012 06 47

Всичко е от чисто професионална гледна точка

Снимка: Splash news

Снимка: Splash news

Певицата Риана провокира смут сред феновете си и обществото като заяви, че смята да запише дует с бившия си Крис Браун. Откакто през 2009 г. в изблик на гняв той я преби и това причини раздялата им, близките на звездата и почитателите й реагират със смесени чувства на всяка новина, според която тя се вижда и чува с рапъра.

Наскоро Рири разкри, че не иска да шокира никого с поведението си и то е продиктувано най-вече от професионална гледна точка. Певицата иска да направи ремикс на песента „Birthday Cake", както и нова версия на хита му „ Turn Up The Music".

В интервю за радиопредаването KIIS-FM брабдоската разкри мотивите си за бъдещите й професионални изяви с Браун: „Попитах го дали иска да направим нещо ново с „ Birthday Cake", защото той е единственият човек, с когото наистина има смисъл да запиша това парче. Разглеждайки го като музикант – той е единственият. Гледам на него просто като на изпълнител... После той ме попита дали не искам да направя ремикс на негово парче. Просто си разменихме два хита", разкри дамата.

„Няма никакви задни мисли в това начинание. Това е просто невинна музика", допълни Риана.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари