IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Линдзи се подложи на доброволен домашен арест

20 март 2012 09 00

Страх я е да не се забърка в още някоя неприятност преди делото си на 29 март

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Линдзи Лоън рядко напуска дома си. Поредното излсушване по повод безкрайните й нарушения на закона ще се състои на 29 март. Дотогава актрисата е решила да пази поведение и да не се набърква в неприятности.

Напоследък се появиха хора, които поставиха под съмнение шофьорските умения на блондинката. Последният случай гласеше, че тя е ударила мениджър на нощен клуб с поршето си. „Това е абсолютна лъжа. По това време изпълнявах социалните си задължения (част от наказанието й за кражба на скъпа верижка). Вчера исках да да поздрава скъп приятел за рождения му ден, което не успях да направя, защото непрекъснато ме преследват папараци. Тези обвинения са абсурдни", защити се Лоън в Туитър.

Говорителят на звездата също опроверга мълвата с думите: „До този момент няма никакви доказателства, че Линдзи е блъснала някого с колата си. Надяваме се в близките дни това недоразумение да се изясни".

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари