IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Партньорът на Рики Мартин му помага в грижите за децата

21 март 2012 08 40

Разкрива певецът пред гей списанието “The Advocate”

Снимка: The Advocate

Снимка: The Advocate

През 2008 година латино звездата Рики Мартин стана баща на близнаци, родени от сурогатна майка.  Това доста изненада света и най-вече огромния брой почитателки на певеца. Две години по-късно Рики Мартин си призна открито, че е хомосексуалист и че не иска повече да се крие.

Дълго време изпълнителят на „Livin' La Vida Loca" се беше отдал на бащинството, за което разказва пред гей списанието "The Advocate": „Всяко решение, което съм взел е базирано на нуждите на близнаците. Те са абсолютно различни по характери. Валентино е мистър „мир и любов", обича природата и цветята. Докато Матео е с лидерски характер и обича да командва брат си!"

Рики споделя, че за грижите за малчуганите му помагат майка му, бавачка и партньорът му от 4 години – бизнесменът Карлос Гонзалес Абеля. "Той всеки ден излиза от вкъщи със сако и вратовръзка, което е толкова секси и е абсолютно различно от моя свят и стил на обличане....Когато го срещнах той ми каза, че просто си е търсил гадже и не е очаквал да си намери цяло семейство!"

40-годишният певец, скоро ще се изяви на сцената на Бродуей в мюзикъла „Евита", а освен това продължава да промотира последния си албум „Musica + Alma + Sexo".

Снимка: The Advocate

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари