IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бременната Ванеса Минило иска момче

22 март 2012 08 02

Съпругата на Ник Лашей изчислява пола на бебето чрез таблици в Интернет

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

И бившата съпруга на певеца Ник Лашей – Джесика Симпсън, и настоящата - телевизонната водеща Ванеса Минило, са бременни в момента и не спират да се надприказват в медиите за емоциите около „трудното" си състояние.

Ванеса, която е бременна в около в пети месец, сподели пред медиите, че: Винаги съм мечтала да стана майка! Надявам се на здраво бебе, но ако може и да е момченце..."

Тези коментари породиха слуховете, че красавицата очаква син това лято, въпреки твърденията й, че не знае още пола на бебето и се забавлява да го изчислява в различни таблици за предсказване на пола, публикувани в Интернет.

Ванеса се похвали, че е щастливка и освен много грижовен съпруг се радва и на лека бременност без каквито и да е неразположения. Освен това сподели, че когато бъдещото им дете тръгне на детска градина двамата с Ник ще се преместят от Ел Ей в неговия роден град Синсинати, където е доста по-спокойно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари