IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Последният ергенски запой продължава

25 март 2012 06 15

Екипът остава същият и за третата част

Режисьорът Тод Филипс позира на премиерата на втория филм от поредицата. Снимка: Reuters

Режисьорът Тод Филипс позира на премиерата на втория филм от поредицата. Снимка: Reuters

Култовата комедия „Последният ергенски запой" ще има и трето продължение. Снимките започват през септември, тъй като по план лентата трябва да излезе по кината в САЩ през май 2013г.

В главната роля отново ще гледаме Брадли Купър, Зак Галифанакис и Ед Хелмс. Режисьор ще бъде Тод Филипс, отговорен и за предните две дози смях.

„Много се радваме, че Тод Филипс и момчетата отново се съгласиха да участват в лентата. Надяваме се заедно да направим едно страхотно продължение. Ще изненадаме доста хора. Ще представим един достоен край на поредицата от хаос, съмнения и грешни решения", разкри президентът на „Уорнър Брос" Джеф Робинов.

„Мисля, че действието ще се развива в Лос Анджелис и вероятно схемата няма да е същата като в предните два филма", разкри главният герой Брадли Купър. Предните две ленти се въртяха около Лас Вегас и Банкок и донесоха на продуцентската компания приходи от 1 милиард долара.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари