IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тори Спелинг е отново бременна

25 март 2012 11 00

Бебето ще е четвъртото дете за актрисата и съпруга й Дийн

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Едва пет месеца след като роди третото си дете, актрисата Тори Спелинг оповести, че отново е бременна. Тя и съпругът й - канадският актьор Дйин Макдермът вече са родители на 5-месечната Хати Маргарет, 3-годишната Стела и 5-годишния Лиъм.

Многолюдното семейство е много развълнувано от хубавата вест и всички с нетърпение очакват появата на новия член в дома им. Тори написа в уебсайта си: "С бебето ще станем шестима - чувстваме се наистина благословени, че още един ангел ще дойде при нас!".

Блондинката публикува и снимка на леко заобленото си коремче, облечена в рокля от колекцията "Kardashian Kollection" на сестрите Кардашян.

Дъщерята на покойния филмов продуцент Аарон Спелинг е на 38 години, а съпругът й - на 45. И до ден днешен най-известната роля на холивудската наследница си остава на Дона Мартин от телевизионния сериал "Бевърли Хилс, 90210", който се излъчваше през 90-те години на миналия век.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

( преди 12 години )
Хати Маргарет, дъщеря на Тори Спелинг и Дийн МакДермът. Дата на раждане: 10 октомври 2011 г.LKKKK научи се да смяташ! Това да 5 месеца и половина...чудите се с какво да се заяждате, безделници такива! :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
LKKKK ( преди 12 години )