IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Риана: „Събличането пред камера ме прави по-самоуверена“

26 март 2012 06 35

Казва звездата пред списание „Women's Fitness“

Снимка: Women's Fitness

Снимка: Women's Fitness

Само преди две седмици поп звездата Риана обясняваше пред медиите, че не се чувства много комфортно, от както доста е поотслабнала, и че си иска пищните извивки обратно.

Това май не е съвсем вярно, тъй като наскоро певицата пусна своя полугола снимка в Туитър, а тези дни каза в интервю за британското списание „Women's Fitness", че факта, че се е съблякла пред обектива й е подействало добре на самочувствието. И че всеки стрийптиз, запечатан на снимка трупа позитиви върху самоувереността й.   

"Колкото повече се събличам пред фотографите, толкова по-уверена се чувствам във външността си", твърди 24-годишната звезда. "Просто имам нужда да застана лице в лице със своите комплекси. От край време намирам кусури на фигурата си. Едва от скоро се опитвам да живея в мир с тялото си и да го приемам такова, каквото е. Не знам, обаче, дали моята формула за придобиване на увереност би проработила за друг."

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари