IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Денис Родман е разорен

28 март 2012 07 08

Не може да плаща издръжката на децата си

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Легендарният баскетболист Денис Родман е напълно разорен и не може дори да плаща издръжката на бившата си съпруга. Мишел Родман тези дни е подала иск в съда, с който настоява бившият спортист от „Чикаго булс" да й изплати 808 935 долара за издръжка на двете им деца.

Адвокатите на Родман обаче са категорични, че това няма как да стане, тъй като той е напълно разорен и не може да си го позволи.

Юристите разкриха, че Дени е „ много болен" и не може да изкарва толкова пари, колкото в силните си години. Те не споделиха каква точно е болестта на двуметровия гигант.

Адвокатите ще се опитат да решат казуса с парите, които Мишел иска. Дамата е пуснала молба в съда зад гърба на Родман преди време, с която настоява за месечна издръжка за наследниците им в размерите на 50 000 долара месечно. Денис я оспорва от 2010 г. и според насъбралата се сума, определено не я плаща.

51-годишният спортист днес трябва да се яви в съда по делото за издръжката и ако експоловинката му спечели, може да лежи 20 дни в затвора и да се наложи да плати дължимото.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари