IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Карл Лагерфелд се извини на Адел с чанта

3 април 2012 08 50

Иска да я прави лице на колекция чанти

Адел на тазгодишните награди "Грами",където обра 6 статуетки Снимка: Reuters

Адел на тазгодишните награди "Грами",където обра 6 статуетки Снимка: Reuters

Дизайнерът Карл Лагерфелд срещна доста критика след изказването си, че британската любимка Адел е „прекалено дебела". Миналия месец той си позволи публично да коментира килограмите на певицата, на което тя достойно отвърна, че се чувства истинска жена в кожата си и че талантът й е в пеенето, а не разчита на визия, за да пробие.

В крайна сметка след случката Адел реши да отслабне малко. А Карл преосмисли думите си и реши да се извини – по-малко нетрадиционен начин. Лагерфелд, който е творчески директор на модната къща Chanel, е изпратил на звездата дамска чанта от най-луксозната серия на лейбъла.

„Той каза на екипа си да изпрати на Адел най-доброто, след като научи, че тя колекционира чанти", разкри източник пред „Sun". "Той иска да й се реваншира, за да може да работят заедно в бъдеще. Карл се надява тя да замести Блейк Лайвли като лице на колекцията Chanel Mademoiselle, когато договорът на актрисата изтече", допълни информаторът.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари