IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тежки думи и горчиви сълзи в Биг Брадър

14 декември 2005 08 40

Всевиждащият Биг Брадър поднесе неприятна предколедна и „предфинална“ изненада на подопечните си

Тежки думи и горчиви сълзи в Биг Брадър

Всевиждащият Биг Брадър поднесе неприятна предколедна и „предфинална“ изненада на подопечните си.

Един по един Миро, Ирена, Бат'Сали, Вего, Иван и Лео бяха повикани в тайната стая, за да видят с очите си какво мислят останалите съквартиранти за тях.

Първа влезе Ирена, която успя да запази самообладание след изказванията на Вего и Сали, че е грозна, лакома и лицемерна. Психоложката обясни на Биг Брадър, че отсега нататък няма да се доверява толкова много на хората.

В истинска драма се превърна пребиваването на Иван в стаята с въпросителен знак на вратата.

Компютърният специалист остана потресен от ужасяващите и съвсем грешни, по неговите думи, неща, които чу за себе си.

Той не успя да скрие яда си към Вего и Сали, които бяха най-разпалени в критиките си към него, и когато се върна в Къщата официално заяви, че няма да дружи през оставащото време с никой, освен с Миро и Леонардо.

Иван беше толкова разстроен от чутото, че се разплака и се отдели сам в другия край на стаята като не приемаше извиненията нито на Вего, нито на Сали.

Чаровният Леонардо обаче реагира по съвсем цивилизован начин на обвиненията, които чу за себе си.

Той обясни на Биг Брадър, че е нормално да има спорове между хора, които живеят толкова време заедно.

Изоставеният съпруг Миро също се разстрои много от мнението на съквартирантите, че сълзите, които проля за Елена, са част от стратегията му за спечелването на наградата.

Преди на напусне тайната стая, Миро обяви, че любовта нe струва двеста хиляди лева.

След като почти стигнаха до бой, съквартирантите се успокоиха и половин час след края на признанията, вече се смееха на собствените си погрешни представи за приятелите си.

Тази седмица е последна за участниците в играта. Зрителите са тези, които ще решат кой ще стане победител във втория сезон на Биг Брадър.

КоментариКоментари