IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хайди Клум вече е готова за Великден

6 април 2012 09 08

Топмоделът изпразва с уста яйца

Примерната домакиня Хайди. Снимка: Twitter

Примерната домакиня Хайди. Снимка: Twitter

Хайди Клум е сред най-влиятелните жени в шоубизнеса и със сигурност причината не е единствено перфектната й визия. Немският топмодел е пример и за домакините, тъй като спазва стриктно традициите и не се притеснява да си понацапа ръцете.

Клум не робува на суетата и с голямо желание всеки Хелоуин позира със забавни костюми, които определено не бихме нарекли красиви. А когато дойдат празници като Великден (който в католическия календар е една седмица преди нашия), красавицата се заема да украси яйцата.

Ето как изглеждат, когато работата напредне. Снимка: Twitter

38-годишната звезда постна своя снимка в Twitter, на която с мерак и духане изпразва яйцата, за да ги превърне в красиви декоративни елементи за трапезата и дома. Коментарът й към снимката гласи: Започвайте да рисувате яйцата за Великден. Ние вече го направихме". Малко след това дамата допълни: „Издухването" на яйцата е много любимо по Великден в Германия. Правех го често като дете. Весел Великден".

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари