IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лав Хюит: „Трябва да се извиня на Адам Левин.“

10 април 2012 06 34

За това, че публично го нарекох "секси"

Дженифър Лав Хюит; Снимка: Reuters

Дженифър Лав Хюит; Снимка: Reuters

Дженифър Лав Хюит си има повод за притеснения тези дни. Миналата седмица, тя обяви в шоуто на Елън Дедженерис, че намира вокалът на групата Maroon 5 за много секси.

33-годишната актриса, сподели пред известната водеща, че е необвързана и чака Адам, който също от скоро е свободен, да й се обади, ако проявява интерес. Певецът наскоро се раздели, с модела на Victoria's Secret - Анна Вялицина.

След публичното си признание Дженифър очакваше Адам да й се обади, но до този момент той не го е направил. "Всички говорят за това, което казах пред Елън. Адам Левин сигурно никога няма да ми проговори. Може би трябва да му се извиня с писмо в Туитър", чуди се брюнетката.

„Наистина не очаквах, че тази история да се раздуха от медиите толкова много. Но честно казано се надявах, той поне да ми се обади и да ми благодари за комплимента, че го нарекох секси. Той е много секси!"

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари