IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ел Макферсън не се разделя с маратонките си

10 април 2012 12 26

Спортува всеки ден по един час без изключение

Ел Макферсън; Снимка: Reuters

Ел Макферсън; Снимка: Reuters

Супермоделът Ел Макферсън носи маратонките си за джогинг навсякъде със себе си, така че, ако има възможност за тренировка - да е винаги подготвена.

Спортът е неделима част от рутината на 47-годишната австралийка. Независимо в коя точка от света се намира Ел тренира всеки ден минимум по един час.

Тя споделя: ''Старая се да спортувам всеки ден по 60 минути, като променям физическата активност според мястото, на което се намирам. Ако съм в планината ще карам ски, ако съм близо до вода – ще плувам. Също така правя йога и спининг. С мен винаги са маратонките и iPod-а ми, така че ако нямам възможност за друг спор, ходя да тичам. Джогингът е не само лесен начин да поддържаш формата си, той е и вид медитация, а е и добър вариант за опознаване на нови градове и места, за човек като мен, който пътува много.''

Ел, чийто псевдоним е "Тялото" знае, че почти на 50 години не може да има фигурата, която е имала, когато е била на 20. Но мотивацията й е не какво показва кантарът, а това да бъде щастлива, силна и здрава. ''След спорт винаги се чувствам супер удовлетворена'', споделя тя.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари