IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ники Минаж искала да убие баща си

11 април 2012 09 41

Той заплашвал майка й със смърт

Ники МИнаж на концерт в Ню Йорк. Снимка: Reuters

Ники МИнаж на концерт в Ню Йорк. Снимка: Reuters

Голяма част от звездите не винаги са живели такъв бляскав живот, Повечето са имали сериозни проблеми в детството си или заради техни връстници, или заради родителите си. Веселата и екстравагантна певица Ники Минаж дори призна, че е искала да убие баща си, който е имал проблеми с алкохола и наркотиците и непрекъснато е заплашвал майка й преди години.

Когато дамата била малка, баща й дори успял да запали къщата им. „Исках да го убия, Исках да умре. Страхувахме се за живота на майка ми, защото той я заплашваше със смърт", разкри певицата в телевизионното шоу „ Nightline".

Макар че случилото се е повече от десет години назад във времето, Минаж все още не може да го забрави. „Знаете ли, когато виждаш през какво минава майка ти си казваш, че никога няма да позволиш да се държат така с теб. Винаги ще го показваш на мъжете. Ще им показваш, че няма да им се подчинявам", допълни звездата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари