IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Уитни се върна към наркотиците

12 април 2012 06 19

Пуши марихуана до несвяст на купон

Боби Кристина и любовта и към кокаина. Снимка: Splash news

Боби Кристина и любовта и към кокаина. Снимка: Splash news

Дъщерята на починалата Уитни Хюстън – Боби Криситна, отново посегна към наркотиците. Следн кончината на майка й, която си отиде от този свят на 11 февруари, момичето изпадна в дълбока депресия.

В края на февруари излязоха пикантни снимки, на които 19-годишното момиче шмърка кокаин. След това се изписаха куп неща, че тя има нужда от лечение, че още е силно афектирана покрай смъртта на майка си и т.н. Боби, уж, щеше да се вземе в ръце и дори заяви желанието си да играе ролята на майка си в биографична за нея лента.

Очевидно, девойката няма толкова лесно да се откаже от пороците. Тези дни излезе видео, на което Боби Кристина пуши марихуана от огромен бонг. То е направено в стая в колеж, където е имало купон. В клипа я се провиква „Дай ми запалката" и след това прави една дълбока дръпка.

„Боби Кристина остана с приятели в учебното заведение. Бяха се обзавели с доста неща за парти. Прибра се към 6 часа сутринта и все още беше друсана", разкри източник, цитиран от немският сайт klatsch-tratsch.de.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

ghg ( преди 12 години )
nada ( преди 12 години )
Разглезената богаташка дъщеря може да прави всичко, което е правила и преди смъртта на дрогираната си майка. Нека да пуши *** ако иска.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар