IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Черил Кол ще пише автобиография

23 април 2012 14 38

Ще разказва за брака си и за участието си в момичешаката група "Girls ALoud"

Черил Кол, Снимка: Reuters

Черил Кол, Снимка: Reuters

Поредната звезда, която се изкушава да грабне перото и да опише живота си, е певицата Черил Кол. В бъдещата ѝ творба основно място ще заема бракът ѝ с футболната звезда Ашли Кол, който многократно ѝ сложи рога с безбройните си изневери.

Изпълнителката на „ Call My Name" е подписала договор с издателството "Харпър Колинс".

„Тя подписа за доста пари, така че няма да пести подробности за брака си с Ашли. Би трябвало да е доста притеснен", разкри близък до дамата пред „Sun".

28-годишната Черил от месеци се рови в дневниците си през годините, защото не иска да изпусне нищо в бъдещата си книга и приема доста сериозно ролята си на писател.

Освен това Кол няма да спести и информация относно внезапното ѝ изключване то отбора на журито в риалитито „X Factor", както и детайли около разпадането на групата „Girls Aloud", с която изгря и нейната музикална звезда.

„След дълго време, прекарано в мълчание, тя смята, че е време да говори. Иска да сподели пикантни моменти от брака си и от времето, когато беше член на групата „Girls Aloud", допълни информаторът.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари