IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кардашян продължават своето риалити срещу 40 млн. долара

25 април 2012 10 09

Светският клан подписа договор за още три сезона

Ким, Кортни и Клое Кардашян в компанията на майка си Крис. Снимка: Reuters

Ким, Кортни и Клое Кардашян в компанията на майка си Крис. Снимка: Reuters

Народът може и да „възстава" срещу натрапчивото присъствие на семейство Кардашян в медиите, но това им осигури договор за 40 милиона долара. Известната фамилия ще снима още три сезона на своето риалити, което се излъчва по канала E!, пише сайтът TMZ.

Седмият сезон на сапунката ще се завърти в Америка на 20 май. В продукцията участие взимат почти всички членове на семейството, начело с Крис и Брус Дженър и трите им дъщери – Клое, Кортни и Ким, както и брат им Роб.

Съпрузите на пищните брюнетки остават на заден план. Ким е в процес на развод с баскетболиста Крис Хъмфрис и той повече няма да радва дамите с присъствието си на екран в риалитито. Съпругът на Клое - Ламар Одом, също иска да се махне от шоуто.

„Ламар иска да спре с участието си в риалитито, но Клое е убедена, че ако той излезе и тя няма да има място в него. Тя иска той да е щастлив, но без драма, няма и зрителски интерес", разкри наскоро вътрешен човек от екипа пред американските медии.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

aanneelliiqq ( преди 12 години )
Смятам, че Ким е много привлекателна и секси.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
( преди 12 години )
гадооооссстт... няма по-противни и по-грозни същества..........
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар