IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кеша ходи по нужда на улицата

26 април 2012 10 23

Виновен според нея е трафикът

Пикаещата Кейша. Снимка: Twitter

Пикаещата Кейша. Снимка: Twitter

Певицата Кеша успя да изненада феновете си с нова снимка в Twitter, на която се вижда как дамата пикае на улицата. Изпълнителката на „ We R Who We R" обвини трафика за невъзможността да отиде до тоалетната, като документира акта си, показвайки го на 3.2 милионата си последователи в мрежата.

Случката се развила в Калифорния, в сряда сутринта. По законите на щата подобно действие се наказва с глоба от 270 долара. Под кадъра певицата написа: "Пикая на улицата, елате и ме хванете, ако можете. Трафикът е виновен".

Неотдавна звездата призна, че се е запознала с колежката си Лили Алън, докато ходели по малка нужда в мивката по време на наградите BRIT през 2010 г.

Кеша е известна с чувството си за хумор. Наскоро тя заяви, че кара своя асистент да се облича във формата на пенис. „Кой не би се забавлявал да види ходещ пенис на дансинга? Когато съм тъжна, карам асистента ми да слага тоалета на пенис и да подскача из къщата ми", бе споделила певицата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

P!nkWorld ( преди 11 години )