IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брад и Анджелина се венчаят на 11 август?

1 май 2012 12 25

Тогава свекърът и свекървата на Анджи ще празнуват златна сватба

Брад и Анджелина, Снимка: Reuters

Брад и Анджелина, Снимка: Reuters

Наскоро бащата на Анжделина Джоли – Джон Войт сподели, че не е чувал от дъщеря си нищо за сватба и не е бил канен на такава. Откакто обаче двойката оповести публично годежа си, често излизат предположения за дати и места за събитието от британските и американските медии.

Поредното им предположение е 11 август. Тогава родителите на Брад – Бил и Джейн - празнуват своята златна сватба и денят бил вдъхновил Анджи за голям семеен празник, на който и те да се врекат пред Бог.

На церемонията ще присъстват около 200-300 гости, сред които Джордж Клуни, Мат Деймън, Джони Деп и Том Круз, пише британския „Daily Star".

„Идеята на е на Анджи, за която семейството на Пит означава много и тя иска да направят голямо събиране", разкри източник пред медията. „С Брад смятат, че децата им много ще се зарадват да празнуват сватбата на мама и татко, а по-късно в същия ден и на баба и дядо", допълни информаторът.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари