IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ръсел Бранд ще се среща с бившата си

3 май 2012 06 04

Ще изглаждат недоразумения, но няма да се събират

Ръсел Бранд, Снимка: Reuters

Ръсел Бранд, Снимка: Reuters

Комикът Ръсел Бранд е решил да се срещне с бившата си съпруга Кейти Пери. Двойката се раздели в средата на декември миналата година след 14-месечен брак, а малко по-късно и официално се разведе. Наскоро близки до певицата разкриха, че тя все още страда по екссъпруга си и макар публично да показваше доза непукизъм, все още се надява накрая да се съберат.

Бранд от своя страна заяви, че е продължил напред и не иска да се събира отново с нея. Все пак комикът е склонил да се срещне с Пери и то благодарение на родителите ѝ Кийт и Мери Хъдсън. „Той е много близък с екстъста и екстъща си въпреки раздялата. Иска да се приключи със слуховете, които възникнаха покрай развода му", разкри близък до Ръсел пред сп. „Now".

"Няма шанс да се съберат отново, но родителите на Кейти искат да изгладят недоразуменията и да си останат приятели след края на брака им", допълни информаторът.

След раздялата им Ръсел започна да излиза с модела Николет Барабас, а името на Пери се свързва с британския китарист Роб Акройд.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари