IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Реклама с Аштън Кътчър беше свалена от ефира (видео)

4 май 2012 13 16

Осъдиха я като расистка проява

Аштън Кътчър; Снимка: Reuters

Аштън Кътчър; Снимка: Reuters

Аштън Кътчър просто не може да излезе от общественото внимание вече месеци наред (а може би и не иска). Първо покрай раздялата си с Деми Мур, после около флиртовете си с други жени, заради привличането му като главен персонаж в сериала „Двама мъже и половина", а сега пък заради провокативна реклама на чипс. Медиите, зад океана, просто не могат да спрат да пишат за него.

Въпросната реклама, с участието на актьора, беше изтеглена от американския ефир, заради твърдения, че е расистка. В клипа, звездата е с тъмен тен (като на индиец) и играе глуповат продуцент от Боливуд.

Клипът определено е пародиен, а забавният Аштън влиза в няколко образа - на велосипедист, на хипи, и на индиец на име Радж. Мургавият Радж, с подходящ акцент, си търси нещо за хапване, което да е "горещо като Ким Кардашян".

Изпълнителният директор на фирмата, поръчител на рекламата, се извини публично с думите, че:''Не искахме да обидим никого. Поемаме пълна отговорност за видеото и се извиняваме на всеки, който се е засегнал.''

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари