IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никол Кидман не е забравила осиновените си деца

9 май 2012 07 30

Изабела Круз твърди, че всички са едно задружно семейство

Никол Кидман; Снимка: Reuters

Никол Кидман; Снимка: Reuters

„Обичам мама – ние сме едно задружно семейство", твърди осиновената дъщеря на Никол Кидман и Том Круз - Изабела. Тя и брат и Конър, който също беше осиновен от бившата звездна двойка, не са виждани в компанията на майка си Никол от много години.

Откакто родителите им се разведоха през 2001 година, те живеят с баща си Том, а от няколко години и с неговата нова съпруга Кейти Холмс.

Досега Изабела не беше коментирала личния си живот, но медиите подозираха, че отношенията ѝ с Никол са обтегнати. Тези дни в интервю, 19-годишната млада дама отрече да има някакъв проблем по между им. Тя твърди, че двете с Никол, говорят по телефона редовно и че от време на време се виждат.

Самата Кидман, която вече е горда майка на две биологични дъщери, беше споделила през 2007 година, че осиновените ѝ деца не я наричат „мамо". В същото време, те наричали „мамо" сегашната съпруга на баща си – нещо, с което се беше похвалила самата Кейти Холмс.

Каква е истината, явно само те си знаят. Факт е, че Изабела и брат ѝ са запалени Сциентолози като баща си. Смята се, че омразата на Никол към тази т.нар. религия е в основата на краха на брака им с Том.

Изабела редовно е засичана в компанията на Кейти Холмс; Снимка: Getty

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

( преди 11 години )
Дебела,пъпчива тийнейджърка редом с истинската красива дъщеря на семейството и нейната майка.Отдалече се вижда,че е нещастна.Жал ми е за Пепеляшката.Взимат дете все едно е кученце,после вече не му се радват.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар