IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анджелина иска етно сватба

10 май 2012 06 44

Брад не е много съгласен

Анджелина и Брад; Снимка: Reuters

Анджелина и Брад; Снимка: Reuters

Анджелина Джоли иска да „внедри" в лятната си сватбена церемония с Брад Пит, някои етнически обичаи. Причината, разбира се крие в народността на няколко от децата им.

Звездата иска по този начин да покаже на наследниците си различните традиции, според които хората се женят в различните държави. Най-големият син на знаменитото семейство – Мадокс е осиновен от Камбоджа, след него по възраст е Пакс, който е виетнамец, а 7-годишната Захара е взета от Етиопия.

Явно Анджи предпочита да не спазва стриктно американските традиции за сватбено тържество, а да заложи на по-алтернативен вариант, който да запознае малчуганите с брачните обичаи по техните родни места.

Брад пък бил традиционалист и предпочитал класиката – церемония пред свещеник, официална вечеря и тържествени речи от близките (типично по американски). За вечерята щял да се погрижи известния британски готвач Джейми Оливър. Сватбата на звездното семейство ще се проведе това лято във френския замък на двойката. Какви обичаи ще има на церемонията само времето ще покаже.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

( преди 11 години )
Ами да ги заведе на етно шоу и да ги запознае с обичаите.Това сватба ли е или образователна сесия.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар