IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сандра Бълок живее за Луис

10 май 2012 07 31

Малкият е целия фокус на живота ѝ

Сандра Бълок и Луис; Снимка: Getty

Сандра Бълок и Луис; Снимка: Getty

В последно време актрисата Сандра Бълок съвсем е зарязала срещите с мъже и участията в киното и се е посветила изцяло на грижите за своя 2-годишен, осиновен син Луис.

Малкият сладур от афро-американски произход се е превърнал в абсолютен смисъл на живота на звездата, която го отглежда като самотна майка. Тя редовно е засичана как го разхожда по паркове и градинки и как го води на детска градина.

"Да бъда майка е най-важното за мен в момента", казва Сандра пред новия брой на списание PEOPLE. Според нейни близки Луис се е превърнал в целия ѝ живот и тя нямала никакво желание за романтични срещи.

47-годишната звезда наскоро реновира дома си в Бевърли Хилс, който е на стойност 16 милиона долара, така че той да бъде подходяща среда за малкия Луис. Носителката на награда „Оскар", признава, че никога не е очаквала, че ще отглежда дете съвсем сама и още свиква с тази своя роля.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари