IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джесика Симпсън продаде снимките на дъщеря си за 800 000 долара

13 май 2012 12 20

Сп. People първо ще покаже на света малката Максуел Дрю

Джесика Симпсън, Снимка: Reuters

Джесика Симпсън, Снимка: Reuters

Джесика Симпсън е успяла да се договори със сп. People да покаже ексклузивните първи снимки на дъщеря си Максуел Дрю за сумата от 800 000 долара, съобщи сайтът „Women's Wear Daily".

Бебето се появи на бял свят на 1 май – десет дена след официално обявения термин. People е медията, която е дала най-висока сума за да се сдобие с първите кадри на наследницата на певицата и годеника ѝ Ерик Джонсън. Според информацията не са били много списанията, които са наддавали за снимки на Максуел.

 

Сумата е доста по-малка от тези, които People е плащало за други звездни бебета. През 2008 г. медията даде 6 милиона долара на Дженифър Лопес, за да представи на света снимките на близнаците ѝ, а в продължение на няколко месеца изплаща 11 милиона долара на най-коментираната светска двойка – Анджелина Джоли и Брад Пит – за да покаже кадри на техните близнаци Вивиан и Нокс. Бранджелина дари парите за благотворителност.

 

Все повече знаменитости пускат снимки на новородените си наследници в социалната мрежа, за да избегнат папараците и дългите договорки с жълти списания.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

( преди 11 години )
Като порасне дъщеря й, може да реши да си смени пола, но вие не го сменяйте отсега. :DDD
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
JusT Me ( преди 11 години )
Джесика Симпсън има дъщеря, не син ;)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар