IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Линдзи на музикална терапия с Кортни Лав

14 май 2012 08 16

Вдовицата на Кърт лекува дами с пеене

Линдзи Лоън...не ви ли прилича малко на Анджелина тук? Снимка: Reuters

Линдзи Лоън...не ви ли прилича малко на Анджелина тук? Снимка: Reuters

Линдзи Лоън най-накрая се измъкна от оковите на съда и дори ще се завърне с роля на големия екран и то в образа на легендарната Лиз Тейлър. Доста хора обаче се съмняват, че тя ще се превърне в дисциплинирана и хрисима, съдейки по бурното ѝ минало.

Помощта си в този момент ѝ предлага Кортни Лав – друга скандална дама, популярна с бурния си нрав, алкохола и наркотиците. Певицата е решила да направи група за терапия с музика и Лоън се е включила в нея.

„Аз пея. Всички забелязват, че когато не го правя, се забърквам в неприятности. Когато пея, нищо не ми се случва. Музиката ми се отразява много добре. Тя е моята религия", сподели Кортни, цитирана от немския сайт viply.de.

Идеята на Лав е намерила бързо своите последователи. Сред тях е и Лоън. „Тя дойде вкъщи, за да се присъедини към терапията. Не си говорихме много, но имаме общи приятели. Вече седем жени пеят с мен...терапията е за жени. И на Линдзи ѝ се отразява доста добре", допълни вдовицата на Кърт Кобейн.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари