IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

И Дженифър Лопес иска да осиновява

15 май 2012 08 53

Явно, за да не остане по-назад от колежките си

Дженифър Лопес; Снимка: Reuters

Дженифър Лопес; Снимка: Reuters

Дженифър Лопес сподели съвсем сериозно, че мисли за осиновяване откакто се е влюбила в две малки близначета от Етиопия, докато е снимала филма „Очаквай неочакваното" (What To Expect When You're Expecting).

Съдийката от реалити формата American Idol е майка на своите биологични близнаци - Макс и Ейми, които скоро навършиха 4 годинки. Те са плод на нейния разпаднал се вече брак с латино певеца Марк Антъни.

Дженифър каза пред вестник Daily Mirror следното: ''Смешно е, че преди този филм никога не бях обмисляла възможността за осиновяване. Винаги съм искала да си родя биологични деца и съм била фокусирана върху тази мисъл. А и ми отне време докато това стане реалност. Но докато гушках тези сладки етиопчета се влюбих в тях мигновено и вече ми е ясно как другите го правят. Да дадеш любов и шанс на дете, което си няма никой друг на света е наистина велико."

В крайна сметка поп звездата не е взела африканчетата, но продължава да обмисля идеята да си осинови дете в бъдеще, когато Макс и Ейми поотраснат.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

p.s. ( преди 12 години )
Няма как да вземе етиопчетата от филма, защото те отдавна са осиновени от друга двойка ..........
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Стига вече ( преди 12 години )
Вчера даде интервю в Шоуто на Елън и каза точно обратното. По-зле сте от TMZ, и след като не ви плащат колкото на тях, крайно време е да спрете!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар