IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стилът на Кейт Мидълтън става все по-секси

16 май 2012 13 48

Да очакваме ли забележки от Нейно величество?

Катрин Мидълтън; Снимка: Reuters

Катрин Мидълтън; Снимка: Reuters

Херцогинята на Кеймбридж е известна със своя класически стил на обличане, но все по-често Катрин Мидълтън избира тоалети, които са отрковено секси.

Тази седмица тя се появи на официално събитие заедно със съпруга си Принц Уилям, на което носеше рокля с дантелен гръб и голямо деколте.

По принцип Кейт не ползва официален стилист, а в тази роля влиза нейната приятелка Ники Пени. Катрин се осланя най-вече на собствения си вкус към модата, който досега не ѝ е изневерявал. Тя сама прави грима си, пазарува в най-престижните бутици и не приема дрехи като подаръци от дизайнери.

Тя е обличала рокля на Alexander McQueen и обувки на високи токове на Jimmy Choo, които не са били съвсем в унисон с етикета на двореца.

Може би част от сексапила на принцесата се дължи и на нейната все по-голяма увереност във външния ѝ вид.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

TheLittleAngel ( преди 11 години )
Време е малко да поразчупят стереотипите в кралското семейство. Не мисля, че роклята на Кейт е прекалено секси и с прекалено голямо деколте. Всичко е премерено точно - елегантност, предизвикателност... Изглежда страхотно!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар