IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виктория Бекъм: Забравих синовете си вкъщи

19 май 2012 08 40

А трябваше да ги закарам на училище!

Виктория Бекъм; Снимка: Reuters

Виктория Бекъм; Снимка: Reuters

Няма детайл от перфектния гардероб на Виктория Бекъм, който тя да не е изпипала до съвършенство, но явно ВИП дамата прави някои пропуски с членовете на семейството си.

Наскоро, модната дизайнерка говори открито как се опитва да намери баланса между успешната си кариера и грижите по голямата си фамилия. Все пак тя е майка на четири деца - Бруклин на 13 години, Ромео - на 9, Круз - на 7, и дъщеричката Харпър - на 9 месеца.

Виктория, обаче, разказа един куриозен случай по темата: “Станах рано с Харпър, нахраних я, приготвих закуска на момчетата, сложих Харпър в столчето за кола и извиках:"Хайде момчета, ще закъснеете за училище". След което се качих на своя Range Rover, нагласих си седалката и... потеглих само с бебето. Скоро се усетих, че е много тихо в колата и, че карам към училището, а съм забравила учениците!"

Виктория се върнала и ги видяла да я чакат на улицата пред къщата, а Дейвид само поклащал глава в недоумeние. Явно да си работеща, многодетна майка не е лесно дори и да си звезда.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари