IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джей Ло с по-големи крака след бременността си

19 май 2012 11 00

От години не може да сложи обувките, които е носила преди да забременее

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Певицата Дженифър Лопес роди близнаците си Еме и Макс през февруари 2008 г. Години по-късно тя призна, че по време на бременността ѝ не само тялото ѝ е наедряло, а и стъпалата ѝ са променили размера си.


„Бях изненадана, че кракът ми порасна. Казах си: О, Бoже, какво ще правя с всички тези страхотни обувки", разкри дамата пред сп. OK!.


Съдийката в "American Idol", която се раздели с бащата на децата си Марк Антъни, все пак допълни, че се е наслаждавала на всеки момент от бременността си.

„Имах страхотна бременност. Бях на турне, когато бях в шестия месец и половина. Наедрях значително чак в осмия месец. Спомням си как седях един ден в дневната и се паникьосах, мислейки си как съм отговорна за два човешки живота, които ще се появят на бял свят. В даден момент всеки си мисли, че няма да се справи. Но когато децата се появят, те внасят толкова радост и щастие в живота на човек, че те приземяват моментално", сподели още латино дивата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

1Guardiola ( преди 11 години )
Много секс я чака тази Латино мацка
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Edna ( преди 11 години )
И аз съм с полоивин номер нагоре селд бременноста
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар