IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Риана – руса и гола рекламира новия си парфюм

27 май 2012 12 02

Певицата пуска тази година втория си аромат - Nude"

Снимка: Instagram/Melissa Forde

Снимка: Instagram/Melissa Forde

Риана е на път да се конкурира с куп топмодели като Ирина Шейк, Бар Рафаели и Кандис Суонепол по простата причина, че започна да се разголва по-често и от тях, без да показва съвсем прелестите си.

Хю Хефнер много искаше да позира за неговото списание Playboy и макар да й предложи седемцифрена сума, тя отказа. Рири обаче в крайна сметка се съблече, защото тя така пожела. Този път за рекламата на новия си парфюм "Nude".

А кадрите изтекоха в мрежата, благодарение на най-добрата й приятелка Мелиса Форди, която ги пусна в Twitter.

Снимките са заснети в петък (25.05) в Лос Анджелис и на тях барбадоската отново е платинено руса и крие с ръце гърдите си.

Преди година изпълнителката на "We found love" пусна на пазара първия си аромат "Reb'l Flur". Кога феновете й ще могат да си закупят "Nude", още не е ясно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

уплаших се ( преди 11 години )
много зле се е докарала в главата :o
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
L ( преди 11 години )
тц ( преди 11 години )
Ох,омръзна ми да я гледам гола в клипове,реклами,папарашки снимки,нейни си лични снимки и т.н. Дано на всички да им омръзне и да спрат вече тия еднакви скучни статии.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар