IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Линдзи дължи 41 00 долара на соларно студио

29 май 2012 08 24

Актрисата две години не си плащала за процедурите

Проблемната Линдзи - с тен, но не и платен. Снимка: Reuters

Проблемната Линдзи - с тен, но не и платен. Снимка: Reuters

Дори и звездите ходят на солариум, а не разчитат само на мазила и почивки на Бахамите, за да си докарат бронзов тен. За нещастие, някои от тях обаче не си плащат сметките. Линдзи Лоън, отново попадна под прицела на правосъдието, след като стана ясно, че е длъжница на соларно студио.

Актрисата, която като цяло има по-бледа кожа и симпатични лунички е прекарала доста време в стремежа си да направи тен и е пропуснала да си плати. Дамата е обвинена, че дължи около 41 000 долара на студиото за периода 2007-2009 г.

Ищците от „Tanning Vegas" искат делото да се гледа в Калифорния и в случай, че блондинката продължава да не си плаща дълга, да бъде иззета сумата от състоянието ѝ.

Линдзи е сред публичните личности, които най-често си имат проблеми със закона. Тя е добре позната на полицаите и съда заради проблемите си с дрогата и алкохола, кражбата на огърлица за 1500 долара, а наскоро и шофьорските ѝ умения бяха поставени под въпрос.

Все пак късметът се усмихна за малко на Лоън и тя успя да се пребори за ролята на Лиз Тейлър в биографичен филм за кино легендата. В образа на Ричард Бъртън ще влезе Грант Боулър.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари