IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Уилям: С Катрин искаме деца скоро

30 май 2012 13 29

И принц Хари мечтаел да стане баща

Принц Уилям и Катрин Мидълтън; Снимка: Reuters

Принц Уилям и Катрин Мидълтън; Снимка: Reuters

Херцогът на Кеймбридж принц Уилям сподели, че със съпругата му Кейт Мидълтън искат да имат деца в най-скоро време.

"С Катрин много искаме да имаме голямо семейство в близко бъдеще", каза той по време на интервю по случай Юбилея на кралицата.

На въпроса на журналистката за повече подробности кога точно планират да създадат наследниците на трона, 29-годишният Уилям, отвърна с типична за британците, резервирана усмивка: "Няма да измъкнете и дума повече от мен по тази тема."

Кейт и Уилям непрекъснато са „в устата на хората", затова че вече една година са женени, а тя още не е забременяла. В същото време Уилям изрази своята изненада, че темата за техните бъдещи деца е толкова важна за медиите и показа, че този въпрос не го притеснява за момента.

Той каза още, че за него сега е по-важно да реши дали да приеме работа като пилот в Кралските военновъздушни сили или да поеме задълженията си като престолонаследник.

Доста по-директен по въпроса за децата беше братът на Уилям – Хари. Той каза следното: "От много, много млад мечтая да стана баща. Чакам да открия правилната жена, която да се заеме с тази важна задача."

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари