IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

W-O-W! - женски свят с много атрации и полезна информация

1 юни 2012 07 31

Между 15 – 17 юни Интер Експо Център София ще се превърне в мечтано място за всяка жена

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

В средата на юни Интер Експо Център – София ще е домакин на първото по рода си интерактивно събитие в България - W-O-W! Абревиатура на World Of Women, W-O-W е замислено като много атрактивно и мащабно шоу – с изложбени площи, демонстрации и богата съпътстваща програма – тестове, индивидуални консултации, семинари, обучения, workshops. Организирано от IEC, Expo Events и ASK PR & Advertising с мисъл за жената, ориентирано към мислите, интересите и желанията й.

Всички посетители ще могат да се разходят в импровизирания парк –, да покарат колело по вело алеите, да потренират в спортната зала и да се възползват от индивидуалните консултации за здравословен начин на живот и спорт от специалистите на HappyBody.eu, ще бъдат демонстрирани практики за хелтиливинг от Fine Line

Ще има и интересните workshops програми, както и силноприсъствие на козметични компании, които ще разкажат повече за своите продукти и процедури, свързани с тях.

В тон със все по-засиления интерес към природосъобразния начин на живот, W-O-W ще ни въведе тайните в областта на храненето и диетичните продукти (NATURHOUSE) и ще станем свидетели на създаването на три уникални хляба: безглутенов хляб с ориз, соя, просо, киноа, нахут, елда, чия, слънчоглед и ленено семе (MELETO). Традициите също няма да бъдат забравени - българска кухня от пиринския край ще се приготвя на място в специалната импровизирана механа (MOLERITE). Ще проследим изкуството на създаване на бутикови торти и захарни фигури.

Важен акцент в W-O-W ще са БЕЗПЛАТНИТЕ изследвания за наднормено тегло, диабет тип 2 и метаболитен синдром, които НПА ще провежда за втори път в Интер Експо Център София, както и демонстрации на съвременни препарати за терапия на екзеви и хемороиди, базирани на натурални растителни екстракти (Леге Артис Вита).

За домът, за градината, за душата и за мечтите – W-O-W ще се превърне в истински празник! Детски кът ще очаква малчуганите докато майките им се забавляват, а бащите със сигурност няма да скучаят разглеждайки последните модели автомобили, които ще бъдат изложени по време на събитието.

За първи път представяния пред публика ще направят талантите от британската уикенд академия за сценични изкуства създадена от легендарния Сър Пол Макартни , а представяне на първата си книга ще направи известният коафьор, завършил обучение в Академията на "Schwarzkopf" във Виена, стилистът, на който се доверяват най-големите имена в българския шоу бизнес - Жоро Петков.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари