IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Оливия Уайлд поискала развод в деня, в който се нанесла в мечтания дом

2 юни 2012 12 00

Съпругът ѝ Тао Русполи бил, меко казано, изненадан

Оливия Уайлд; Снимка: Reuters

Оливия Уайлд; Снимка: Reuters

Оливия Уайлд усетила, че бракът й с, вече бившия ѝ, съпруг Тао Русполи не върви точно в деня, в който двамата приключили ремонта на своя общ дом. Тя го разбрала, заради това, че не се почувствала като у дома си там.
Актрисата сложи край на осемгодишния си брак с италианския благородник миналата година. Сега тя има връзка с комика Джейсън Судейкис.
Звездата от "Д-р Хаус" сподели в телевизионно интервю, че в момента, в който ремонтът е приключил и романтиката си е отишла.

"А къщата беше перфектна, но знаех, че беше време да бъда честна със себе си. Казах си, че би трябвало да съм най-щастливата жена на земята, защото имам изключителен човек за партньор в живота, а бях нещастна."

Въпреки това Уайлд признава, че все още съжалява за развода си: "Не исках да става така. Опитах всичко, но не се получи. Поисках развод точно в деня, в който трябваше да се нанесем в къщата, а нямах идея как да живея сама."

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

( преди 11 години )
Нелепо е "Опитах всичко, но не се получи:.Какво е това Всичко?Казала му е "добро утро"?Едва ли е положила чак такова усилие...Много знае,лиглата,смисълът на Всичко.Защо не си го кажат простичко:"Парите ми позволяват да спя с някого,докато ми е кеф.После веднага го сменям.И така докато вляза в климактериума,осиновя негърче,започна пластичните операции и да излизам с 30г.по-млад мъж".Последното е ОК.Не съдя,всеки живее както иска.Дрънкането на глупости,обаче,е супер тварежно и банално.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
A ( преди 11 години )
Всички коментари са абсолютно нелепи -да паднеш от смях, докато ги четеш!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
до глезотии ! и лигл ( преди 11 години )
Какво сте седнали да хленчите за топлофикацията бе ? Не стига,че цял ден си седите и ви е топло в домовете,а и сте недоволни. Ами я да се налага да режете,да цепите и прибирате дърва ? Отделно с дървата си замърсявате дома и после трябва и да го чистите ...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
глезотии ! ( преди 11 години )
е,и тази не знае какво иска ! я хайде малко да поживееш в бг - в панелка и да плащаш парно на софийска топлофикация !
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар