IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Памела Андерсън иска да се мести в родината си Канада

3 юни 2012 12 07

И да лиши Калифорния от прелестите си

Памела Андерсън; Снимка: Reuters

Памела Андерсън; Снимка: Reuters

Най-известната спасителка на плажа за всички времена Памела Андерсън иска да се завърне окончателно в родната си Канада. Тя сподели, че в Ел Ей, където живее от 80-те години се чувства сякаш "играе роля непрекъснато".

Памела мисли да се премести в Канада за постоянно и да лиши Лос Анджелис от прелестите си.

Тя е родена в Британска Колумбия и е израстнала във Ванкувър и продължава да се чувства там по-истинска. Пам каза пред вестник The Sun, следното: "В Лос Анджелис сякаш непрекъсато играя някакъв персонаж, а у дома се чувствам напълно спокойна и естествена. В родината си мога спокойно да ходя, вързана на небрежна конска опашка и с размъкната фланелка и това е страхотно. Животът в Ел Ей е нереален и мисля, че хората го осъзнават".

44 -годишната блондинка е майка на двама сина от брака си с барабаниста Томи Лий. Едрогърдата красавица смята, че промяната ще се отрази добре на 15-годишния Брендън и на 14-годишния Дилън, които ще могат да растат в по-реална среда.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари