IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пинк празнува рождения ден на щерка си в болница

5 юни 2012 06 01

Певицата лекува тежък стомашен грип

Пинк, Снимка: Twitter

Пинк, Снимка: Twitter

Пинк не успя да се наслади напълно на празника на малкото си момиченце, тъй като през последните няколко дни е в болница. Певицата е с тежък грип и на легло и ще се наложи да поседи известно време в клиника в лос Анджелис.

Миналата седмица тя не се стърпя и пусна снимка в Twitter, на която се вижда, че състоянието ѝ не е съвсем добре, макар че се усмихва. Под фотоса екстравагантната дама побърза да напише:

„Стомашният грим е гадно нещо, но не ми дават морфин". Пинк не може да става от леглото и по тази причина трябваше да посрещне празника на дъщеря си Уилоу в кревата на системи.

„Честит Рожден Ден, ангелче, моя мечта , най-голяма моя благословия... Благодаря не семейството ми, че направиха парти за малкото ми момиченце в клиниката и се погрижиха за мен през целия уикенд. Мисля, че е все тая къде сме, важното е, че Уилоу успя да хапне своите лакомства за рождения си ден", допълни Пинк.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари