IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Салма Хайек: Мъжът ми е романтик

14 юни 2012 08 30

И то милиардер-романтик!

Салма Хайек; Снимка: Reuters

Салма Хайек; Снимка: Reuters

Салма Хайек споделя пред новия брой на сп.InStyle колко е щастлива като съпруга на френския милиардер Франсоа-Анри Пино, от който има дъщеря Валентина-Палома. Явно съдебните битки на милиардера с Линда Еванджелиста, която преди 5 години му роди извънбрачен син, не са засегнали отношенията между него и Салма.
Тя споделя: „И двамата с Франсоа сме големи романтици, а най-романтични са малките, неочаквани жестове и моменти от ежедневието. Например, да прекосиш океана, за да бъдеш до любимия човек само една нощ."
Семейството разделя голяма част от времето си между Париж, където са ангажиментите на Франсоа и Лос Анджелис, където най-вече е работата на мексиканската актриса.

Този ритъм на живот не е стресиращ за дъщеря им, която обичала да пътува: „Късметлии сме, защото за нея пътуването е втора природа. Където и да я запишем на училище тя се адаптира страшно бързо, а когато трябва да я преместим в друго - тя не страда."

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

( преди 11 години )
"Да прекосиш океана, за да бъдеш до любимия човек само една нощ."- това го може всеки с пари. Странно е как повечето жени виждат романтиката само във финикийските знаци.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
( преди 11 години )
Как няма да е романтик, като е милиардер...Впрочем трябва да си голяма ку*ка, за да се омъжиш за такъв, след като имаш огромен избор за кого да се омъжиш.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар