IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Полицията ще разпитва Джъстин Бийбър

14 юни 2012 14 33

Разпитът е заради предполагаемо сбиване с фотограф

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Очаква се скоро полицията в Калифорния да извика на разпит Джъстин Бийбър заради предполагаемото му сбиване с фотограф миналия месец.

В момента певецът промотира новия си албум Believe извън САЩ и се очаква да бъде повикан на разпит, след като се върне в обратно страната. Заради участието на тийн идола се очаква интересът към случая да бъде голям и да има широко медийно отразяване.

Преди да се реши дали случаят да бъде затворен или да се предаде на прокурор, първо от полицията трябва да чуят версията на Джъстин Бийбър за инцидента.

Обвиненията към певеца са, че миналия месец е ударил в лицето папарака Хосе Сарос в изблик на гняв. Фотографът се опитал да блокира колата на Джъстин и да го заснеме с приятелката му Селена Гомес. След инцидента, Хосе бил настанен в болница с леки наранявания.

Засега Джъстин Бийбър отказва коментар, но от полицията в Лос Анджелис са потвърдили, че такъв случай наистина съществува.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

bibar fen ( преди 11 години )
ani ( преди 11 години )