IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майката на Шер със завидна външност на 86 години

15 юни 2012 06 03

Дори президентът Барак Обама остава впечатлен от вида на възрастната жена

Шер и майка ѝ. Снимка: Reuters

Шер и майка ѝ. Снимка: Reuters

Шер е сред най-одумваните певици. Дамата има куп пластични операции и още толкова, които отказва да признае. 66 годишната музикална легенда успя миналата година да подобри собствения си рекорд – звездата има по един хит шест поредни десетилетия, който е бил на челна позиция в класацията на „Билборд".

Стремежът на Шер да бъде вечно млада и запазената ѝ визия обаче не се дължат само на хирургическа намеса. Майката на талантливата дама е на 86 години, а изглежда страхотно за възрастта си.

Миналата седмица Шер пусна в Twitter снимка, на която позира с родителката си и феновете ѝ останаха впечатлени от свежия вид на Джорджия Холт. Певицата издаде, че е запознала майка си с президента на САЩ Барак Обама, тъй като дамите са били официални гости на вечеря, организирана от държавния глава.

„Казах му, че това е майка ми и че тя е на 86 години. Тогава той се обърна към нея с думите: „Джорджия, кажете ми какво ядете" и се усмихна.", разкри певицата, която много се гордее с прекрасната си майка.

Джорджия е родена през 1926 г. като Джаки Джийн Кроуч и е била актриса и фотомодел.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари